Tag på oplevelsestur i naturen og lav mad over åben ild

Madlavning i skoven
Tag på oplevelsestur i naturen og lav mad over åben ild
Henrik Andersen
-
27/01/2023
-

Der er ikke noget hyggeligere end at tilbringe tid i naturen. Det giver en indre ro, som man ikke får, når man færdes i byen eller andre steder, hvor der er mennesker, bygninger, biler og alt det andet, der ikke rimer på natur. Hvis du vil give din kæreste en herlig og unik oplevelse, så tag ham eller hende med på oplevelsestur i naturen, hvor I kan lave mad over åben ild.

En tur i naturen er et tiltrængt pusterum

En oplevelsestur i naturen sammen med kæresten er på mange måder en god måde at komme væk fra hverdagens stress og jag. Her får I begge rig mulighed for at nyde det naturen, samtidig med at I kan nyde hinandens selskab. Det kræver blot, at du planlægger turen i god tid, så du er sikker på, at den bliver en succes.

En af de mest autentiske måder at nyde naturen på er ved at lave mad over åben ild. Det er en helt unik oplevelse både for smagsløgene og for sanserne. Samtidig er det en oplagt måde at få tiden til at gå, når der ikke er hverken internet, fjernsyn eller andre former for underholdning – og dét er noget, som kan få pulsen ned.

Vælg et sted, der egner sig til at lave mad

Først og fremmest er det vigtigt, at du vælger et sted, som er velegnet til at lave mad. Det skal være et sted, hvor der er adgang til træ og et fladt område, hvor det er både forsvarligt og tilladt at lave et bål. Det er derfor vigtigt at undersøge de lokale regler omkring bål i det område, du planlægger at besøge.

Når du har fundet det rette sted, skal du starte med at lave et bål. Her bør du sikre dig, at du medbringer alt det udstyr, du får brug for, når du skal lave mad – eksempelvis knive, service, gryder, pander og alt det andet, der er nødvendigt. Du bør selvfølgelig også sørge for at medbringe mad og drikkevarer til hele turen.

En dutch oven gør madlavningen til en leg

Når du har fundet det helt rigtige sted sted til at lave et bål, så er det på tide at gå i gang med at tænde op i bålet. Brug træ, der er tørt, så det nemt kan antændes. Når bålet er tændt, kan du begynde at lave mad efter noget tid. Som udgangspunkt er det dog bedst at tilberede mad over gløder, hvis du ikke vil risikere, at maden ender med at brænde på.

Det er en god idé at anvende en dutch oven, hvis du vil være sikker på, at maden rent faktisk ender med at blive en succes. Det er en støbejernsgryde, som er fremstillet specifikt til at lave mad over åben ild. Petromax’ Dutch Oven er et fornuftigt valg, når du skal lave mad i naturen og dermed få en god oplevelse med kæresten.

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!